Κοντά σε συμφωνία Άρης και Μπρούνο Γκάμα

Κοντά σε συμφωνία Άρης και Μπρούνο Γκάμα

Κοντά σε συμφωνία Άρης και Μπρούνο Γκάμα

bet365

Ο Άρης αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Μπρούνο Γκάμα για την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας.

Χαλ - Άστον Βίλα! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στις συζητήσεις που προηγήθηκαν διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά, αλλά με απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη έγινε η υπέρβαση, κατατέθηκε νέα πρόταση για συνεργασία δύο χρόνων και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία.

Εφόσον επιτευχθεί οριστική συμφωνία, αναμφίβολα θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση δεδομένης της ικανότητας, του βιογραφικού αλλά και των παραστάσεων των 31χρονου ακραίου επιθετικού. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει περάσει απ’ όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, έχοντας γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Μπράγκα. Υπήρξε στέλεχος της Πόρτο, αγωνίστηκε στην Ντεπορτίβο ΛαΚορούνια για τέσσερα χρόνια, ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν η Αλκοκρόν.

Οι πρώτες επαφές του Άρη με τον Πορτογάλο επιθετικό χρονολογούνται από τις αρχές του Ιούνη, τότε όμως οι απαιτήσεις του ήταν πολύ υψηλές για τα δεδομένα του Άρη. Τελικώς, οι «κίτρινοι» απέδειξαν την επιθυμία συνεργασίας μαζί του με τη νέα πρόταση που του κατέθεσαν και η οποία – με… μαθηματική ακρίβεια – οδηγεί στη συμφωνία. Ο Πάκο Ερέρα θέλει εξάλλου τον Μπρούνο Γκάμα γιατί εκτός της εμπειρίας και της ικανότητάς του, ο Πορτογάλος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα