Δώνης: «Μας λείπουν τα τελειώματα»

Gazzetta team
Δώνης: «Μας λείπουν τα τελειώματα»

bet365

Στα αναποτελεσματικά τελειώματα των παικτών του στάθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης, τονίζοντας πως αυτό το κομμάτι λείπει από την ομάδα του.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας μετά το φιλικό με την Ομόνοια όπου οι... πράσινοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 ανέφερε τα εξής: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε μας βγήκε αρκετά η κούραση, ενώ ίσως επηρεαστήκαμε από τη ζέστη. Έτσι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε θετική εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε πολλές καλές προϋποθέσεις και για γκολ, ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο. Δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις και αυτό είναι το κομμάτι που μας λείπει για να γίνουμε πιο επικίνδυνοι και αποτελεσματικοί στην αντίπαλη περιοχή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα