Διπλή προπόνηση με δύο απουσίες για τον ΟΦΗ

Διπλή προπόνηση με δύο απουσίες για τον ΟΦΗ

Gazzetta team
Διπλή προπόνηση με δύο απουσίες για τον ΟΦΗ

bet365

Μετά τη διπλή προπόνηση του Σαββάτου (4/8), απ' όπου απουσίασαν οι Κομεσίδης και Κοιλιάρας λόγω θεραπείας και ατομικού, ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε στην ομάδα του ρεπό την Κυριακή (5/8).

Το δελτίο Τύπου του συλλόγου του Ηρακλείου:

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η εβδομαδιαία προετοιμασία της ομάδας μας, με διπλή προπόνηση που έγινε το Σάββατο (4/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι τραυματίες Κομεσίδης και Κοιλιάρας δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα. Εκαναν ατομικό και θεραπεία. Και οι δυο παίκτες εκτιμάται ότι την επόμενη εβδομάδα θα μπούν στο πρόγραμμα.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Την Κυριακή (5/8) οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ρεπό και στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Δευτέρα (6/8) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα