Ο Βέρνμπλουμ φεύγει και... απαντάει στον ΠΑΟΚ

Ο Βέρνμπλουμ φεύγει και... απαντάει στον ΠΑΟΚ

Ο Βέρνμπλουμ φεύγει και... απαντάει στον ΠΑΟΚ

bet365

Οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ ολοκληρώθηκαν, ο Σουηδός έχει όλα τα δεδομένα της συμφωνίας στα χέρια του και απαντά στην πρόταση του «Δικεφάλου».

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ θα αναχωρήσει την Κυριακή (5/8) για τη Σουηδία, αφού οι συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του είδε την πόλη, τις συνθήκες, ενώ παράλληλα μετά τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα με τη Μαρία Γκοντσαρόβα πήρε την τελική οικονομική προσφορά του «Δικεφάλου».

Ο ίδιος ζήτησε να αναχωρήσει την Κυριακή (5/8) από την Ελλάδα και να απαντήσει εντός τεσσάρων ημερών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη ο 32χρονος χαφ και η γυναίκα του, Νίνα, ήθελαν να δουν όλες τις λεπτομέρειες, που αφορούν τη διαμονή τους στην Ελλάδα, προτού απαντήσουν οριστικά στον ΠΑΟΚ και δεσμευτούν για τα επόμενα τρία χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει εσαεί τον Βέρνμπλουμ γι’ αυτό και δόθηκε το περιθώριο των τεσσάρων ημερών για να αποφασίσει και να δώσει την οριστική απάντησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα