Ο Ιμπαγάσα θέλει τον Φερνάντες στον Ολυμπιακό

Ο Ιμπαγάσα θέλει τον Φερνάντες στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ο Ιμπαγάσα θέλει τον Φερνάντες στον Ολυμπιακό

bet365

Σύμφωνα με την Ole ο «Κάνιο» έχει ξεχωρίσει τον 26χρονο αμυντικό χαφ της Γοδόι Κρουζ με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει κρούση στους Αργεντίνους.

Η μία περίπτωση στα χαφ είναι αυτή του Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος μέσος της Ντεπορτίβο δεν αγωνίζεται στα φιλικά μιας και είναι υπό παραχώρηση και ο Ολυμπιακός προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να τον αποκτήσει. Η άλλη που προέκυψε από την Αργεντινή είναι αυτή του Γκιγέρμο Ματίας Φερνάντες!

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος της Γοδόι Κρουζ φέρεται να είναι επιλογή του Αριελ Ιμπαγάσα. Τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει η Οle η οποία όπως χαρακτηριστικά τονίζει είναι παίκτης που έχει ξεχωρίσει στον «Κάνιο» και ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει κρούση για την απόκτησή του.

Τον Φερνάντες τον θέλει και η Ρασίνγκ Κλουμπ κι εκεί ακριβώς οι Αργεντίνοι αποκάλυπταν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού!

Την περσινή σεζόν ο Φερνάντες είχε 24 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα