Ερέρα: «Ήταν βαριά τα πόδια, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα»

Ερέρα: «Ήταν βαριά τα πόδια, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα»

Gazzetta team
Ερέρα: «Ήταν βαριά τα πόδια, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα»

bet365

Ο Πάκο Ερέρα μίλησε για την εικόνα του Άρη στη φιλική νίκη επί της Βίλεμ, τονίζοντας πως τα πόδια των ποδοσφαιριστών του ήταν βαριά...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Είμαι ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα, όμως τα πόδια μας ήταν βαριά από το χθεσινό παιχνίδι. Είχαμε μόνο 12 ώρες στην διάθεσή μας και παρουσιάσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε.

Μια ανασκόπηση της προετοιμασίας και τι πρέπει να συνεχίσει να προσέχει ο Άρης ενόψει συνέχειας: «Το πρώτο πράγμα είναι πως πρέπει να μάθουμε να κρατάμε την μπάλα, να παίζουμε με 1 και 2 επαφές και να τρέχουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κρατήσουμε είναι να παίζουμε μπροστά, να μην γυρνάμε πίσω την μπάλα και ο κάθε παίκτης να κρατάει την γραμμή του. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, αυτό είναι η δουλειά μας. Το τρίτο πράγμα που θα προσέξουμε είναι οι πλαγιοκοπήσεις, πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Θα συνεχίσουμε να το δουλεύουμε. Το 4ο, είναι να κρατάμε την μπάλα στο κέντρο, να μην κάνουμε αβίαστα λάθη, να ελέγχουμε το παιχνίδι και να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων».

Για το πρώτο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Πρέπει να προλαβαίνουμε τα λάθη. Κάνουμε λάθη και πρέπει να βελτιωθούμε. Ελπίζω όλη η ομάδα να είναι ετοιμη και καλά. Να παίξουμε φανταστικά μπροστά στον κόσμο μας, και για εμάς και για τους ίδιους τους οπαδούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα