«Καμία πιθανότητα πώλησης του Μαουρίσιο»

«Καμία πιθανότητα πώλησης του Μαουρίσιο»

Gazzetta team
«Καμία πιθανότητα πώλησης του Μαουρίσιο»

bet365

O νέος διάλογος του Γιώργου Σαββίδη με οπαδούς του ΠΑΟΚ, στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, όπου έδωσε εξηγήσεις για κάποια ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα, όπως αυτό του Μαουρίσιο.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, ωστόσο τόσο ο ίδιος, όσο και ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να πουν «ναι» στα πετροδόλαρα.

Ο Γιώργος Σαββίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση φίλου του «Δικεφάλου» ήταν απόλυτος: «Καμιά πιθανότητα», έγραψε.

Σ’ ότι αφορά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις ο γιος του ιδιοκτήτη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και μέλος του Δ.Σ. υποστήριξε ότι «Μπορεί να γίνουν 2-3 μεταγραφές ακόμα...».

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για αριστερό μπακ, ένα εξτρέμ (σε περίπτωση πώλησης του Ουάρντα) και ένα φορ (εάν κι εφόσον έρθει πρόταση για τον Πρίγιοβιτς), ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και το σενάριο να αγοράσει τον Ζίφκοβιτς από την Ξάνθη σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες τερματοφύλακες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα