Τα χρόνια πολλά της ΑΕΚ στον Λυμπερόπουλο (pic)

Τα χρόνια πολλά της ΑΕΚ στον Λυμπερόπουλο (pic)

Gazzetta team
Τα χρόνια πολλά της ΑΕΚ στον Λυμπερόπουλο (pic)

bet365

Γενέθλια έχει σήμερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος που κλείνει τα 43, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να του εύχεται χρόνια πολλά.

Η ΑΕΚ έγραψε:

Τα 43 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκος Λυμπερόπουλος, ένας από τους ανθρώπους που σημάδεψαν την πορεία της ομάδας την τελευταία 15ετία, υπηρετώντας την σε δύο θητείες ως ποδοσφαιριστής και σε επίσης δύο ως Τεχνικός Διευθυντής.

Μπόχουμ - Κολωνία! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)


Ηρθε στην ΑΕΚ το 2003 και αγωνίστηκε σε αυτήν ως το 2008. Μετά από μια διετία στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επέστρεψε για να αγωνιστεί άλλα δύο χρόνια στην ομάδα μας (2010-12) και να κλείσει την καριέρα του σε αυτήν έχοντας πανηγυρίσει το Κύπελλο του 2011 και έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 264 αγώνες με 102 γκολ. Στην Εθνική Ανδρών αγωνίστηκε 76 φορές και σημείωσε 13 γκολ.
Επέστρεψε στην ΑΕΚ το 2013 ως μέλος της διοίκησης που ανέλαβε το δύσκολο έργο να ξαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν Τεχνικός Διευθυντής τη σεζόν 2013-14 και επέστρεψε στο πόστο αυτό τον Σεπτέμβριο του 2017. Στη δεύτερη θητεία του συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του τίτλου της Super League από την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα