Θετική απάντηση Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό

Θετική απάντηση Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Θετική απάντηση Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ασχολείται με την υπόθεση του Γκιγιέρμε και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή του βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο αμυντικός μέσος από τη Βραζιλία σύμφωνα με τον "Κόκκινο Πρωταθλητή", απάντησε θετικά στον Ολυμπιακό και πλέον απομένει το «ναι» της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τη Ντεπορτίβο και το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο 27χρονος παίκτης δεν θέλει με τίποτα να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και επιθυμεί μεταγραφή.

Μπόχουμ - Κολωνία! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Και ο Πρόεδρος της Λα Κορούνια επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης παραχωρείται: «Ο Γκιγιέρμε είναι παίκτης που θέλουμε να τον πουλήσουμε ή να τον δανείσουμε με κάποιο αντίτιμο. Υπάρχουν προοπτικές να επιστρέψει στη χώρα του, να παίξει στην Ευρώπη, ακόμα και να μείνει στην Ισπανία. Το πιο πιθανό είναι να παραχωρηθεί», ανέφερε ο Τίνο Φερνάντεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα