ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με παράνομο τρόπο ο ερασιτέχνης παραβιάζει τη συμφωνία»!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με παράνομο τρόπο ο ερασιτέχνης παραβιάζει τη συμφωνία»!

Gazzetta team
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με παράνομο τρόπο ο ερασιτέχνης παραβιάζει τη συμφωνία»!

bet365

Ο... χαρτοπόλεμος Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου, με την μορφή κόντρας ανάμεσα σε ΠΑΕ κι ερασιτέχνη συνεχίζεται με ένα ακόμη επεισόδιο κι αναφορές στην Δικαιοσύνη!

Αυτή την φορά η ΠΑΕ απαντά στο εξώδικο του ερασιτέχνη τονίζοντας πως παραβιάζονται με παράνομο και προκλητικό τρόπο οι συμφωνίες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε σήμερα εξώδικο από τον ερασιτέχνη σύμφωνα με το οποίο καλείται η ομάδα να εγκαταλείψει την ιστορική και εμβληματική έδρα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι την κρίσιμη στιγμή που συζητείται το μέλλον της ομάδας και η πώληση των μετοχών της σε ξένο επενδυτή, η διοίκηση του ερασιτέχνη, αντί να συνδράμει την προσπάθεια, βάζει εμπόδια τα οποία δημιουργούν κινδύνους ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να δοθεί στη Δικαιοσύνη, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο ερασιτέχνης παραβιάζει την υπογραφείσα συμφωνία με παράνομο και προκλητικό τρόπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα