Νέα χορηγία και νέα φανέλα για Παναθηναϊκό

Νέα χορηγία και νέα φανέλα για Παναθηναϊκό

Κώστας Ζάλιαρης
Νέα χορηγία και νέα φανέλα για Παναθηναϊκό

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια για μια διετία με τον ΟΠΑΠ, ενώ έγινε γνωστή και η ημερομηνία που ο κόσμος της ομάδας θα δει τη νέα εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι «πράσινοι» έκλεισαν νέο deal με τον ΟΠΑΠ, σε μια συνεργασία που θα έχει πλέον διάρκεια μέχρι και το 2020, με τις δύο πλευρές να διατηρούν άριστες σχέσεις και φυσικά να υπάρχουν και οι κατάλληλες βάσεις για να συνεργαστεί η χορηγία και τα επόμενα χρόνια...

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η νέα εμφάνιση της ομάδας για τη νέα σεζόν, θα αποκαλυφθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 18 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, σε φιλικό παιχνίδι με πιθανό αντίπαλο τη Λαμία (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα) οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη θα φορέσουν για πρώτη φορά τη νέα τους φανέλα, ενώ, δεν αποκλείεται να παίξουν για ένα ημίχρονο με τη νέα, εντός έδρας εμφάνιση και ένα ημίχρονο με τη φανέλα των αναμετρήσεων στις κατά καιρούς εξορμήσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα