Περνάει εργομετρικά και ανακοινώνεται ο Κρίστινσον (vid)

Περνάει εργομετρικά και ανακοινώνεται ο Κρίστινσον (vid)

Gazzetta team
Περνάει εργομετρικά και ανακοινώνεται ο Κρίστινσον (vid)

bet365

Ο 29χρονος διεθνής Ισλανδός Έγκμουντουρ Κρίστινσον είναι ο εκλεκτός της ΑΕΛ για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Λάρισα, περνάει εργομετρικά και σύντομα θα ανακοινωθεί.

Από την στιγμή που λύθηκαν τα συμβόλαια των Θεοδωρόπουλου και Σαφαρίκα, στην ΑΕΛ ήταν δεδομένο πως θα έκαναν κίνηση για τερματοφύλακα. Όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός έχει βρεθεί και ακούει στο όνομα Έγκμουντουρ Κρίστινσον. Για την ακρίβεια ο 29χρονος πορτιέρο βρίσκεται ήδη στην Λάρισα και περνάει εργομετρικά και στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί.

Ο νέος, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, τερματοφύλακας της ΑΕΛ είναι γεννημένος στις 19 Ιουνίου του 1989, έχει ύψος 1.92 και ξεκίνησε τη καριέρα του στην Φραμ. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ράντερς, Χάμαρμπι και Εξέλσιορ. Επίσης είναι και 15 φορές διεθνής με την Ισλανδία

Ο Κρίστινσον δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή για τους «βυσσινί», καθώς θα η ενίσχυση θα συνεχιστεί, ενώ θα υπάρχουν και αποχωρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα