Ο Ολυμπιακός που «τρέχει» το θέμα χαφ και η περίπτωση Γκιγιέρμε...

Ο Ολυμπιακός που «τρέχει» το θέμα χαφ και η περίπτωση Γκιγιέρμε...

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός που «τρέχει» το θέμα χαφ και η περίπτωση Γκιγιέρμε...

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει ξανά για κεντρικό χαφ που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Γκιγιέρμε της Λα Κορούνια είναι μία εκ των περιπτώσεων στην λίστα του.

Απόλλων Λεμέσου - Ζελιέζνιτσαρ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Παπουλής ανοίξει το σκορ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι εξελίξεις δεν σταματούν ποτέ στα μεταγραφικά ειδικά όταν μιλάμε για έναν Οργανισμό όπως ο Ολυμπιακός. Σε αυτήν την περίπτωση το βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση του άξονα όπου η στόχευση ήταν να κλείσουν δύο χαφ. Στην δεδομένη στιγμή γίνονται σοβαρές προσπάθειες για τον έναν.

Μία από τις περιπτώσεις που υπάρχει στην λίστα των Πειραιωτών είναι ο Γκιγιέρμε της Λα Κορούνια (σ.σ. 33 ματς την χρονιά που μας πέρασε). Βραζιλιάνος αλλά με ιταλικό διαβατήριο. Σε ηλικία 27 ετών και καλύπτει όλες τις θέσεις του άξονα. Έχει θητεύσει και σε Ιταλία με την Ουντινέζε. Μάλιστα στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» τονίζεται πως υπάρχουν επαφές για τον παίκτη που θα επιφέρουν deal. Πέραν του Γκιγιέρμε πάντως ο Ολυμπιακός έχει και άλλες υποθέσεις που δουλεύει για το κέντρο του με στόχο να καλύψει τα... θέλω του Πέδρο Μαρτίνς και δεδομένα θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις ίσως και πριν το πρώτο ματς με την Λουκέρνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα