Μάνταλος: «Κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι»

Μάνταλος: «Κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι»

bet365

Στην δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ στάθηκε ο αρχηγός της Ένωσης Πέτρος Μάνταλος τονίζοντας πως η εικόνα της ομάδας στο φιλικό με την Γαλατά δεν ήταν έκπληξη γι' αυτόν.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ατρόμητος - Δυναμό Μπρεστ , αν o Κουλούρης σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Μάνταλος μίλησε και για την διαφορετική προσέγγιση που έχουν πλέον στους αγώνες οι «κιτρινόμαυροι». Αναλυτικά μιλώντα στο «Έθνος» ανέφερε τα εξής:

«Για εμάς δεν ήταν έκπληξη η εικόνα απέναντι στη Γαλατάσαραϊ. Δουλεύουμε μεθοδικά και στοχευμένα τις τελευταίες εβδομάδες και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σε σημαντικό βαθμό πριν από τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε μία ομάδα δουλεμένη, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τη δική του εμφάνιση: «Έπειτα από όσα πέρασα, για εμένα είναι σημαντικό να αισθάνομαι καλά. Βρίσκω τον καλό εαυτό μου, πατάω γερά στο γήπεδο και μαζί με τους συμπαίκτες μου μπορούμε να πετύχουμε όσα και πέρυσι».

Για τα νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια πως υπάρχει πλέον οδηγία για διαφορετική προσέγγιση στο ματς. Προσπαθούμε να παίζουμε πιο γρήγορα, με περισσότερες κάθετες, να βάζουμε πιο πολλούς παίκτες στην περιοχή και να μπαίνουν στη δημιουργία και τα ακραία μπακ. Η ομάδα έχει ομοιογένεια και αυτό βοηθά στην κατανόηση όσων ζητά ο προπονητής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα