Ο νέος κύκλος επαφών Βασιλειάδη - Λίγκας και η επιβεβαίωση της 2ας Ιουλίου...

Δημήτρης Τομαράς
Ο νέος κύκλος επαφών Βασιλειάδη - Λίγκας και η επιβεβαίωση της 2ας Ιουλίου...

bet365

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Λίγκα μιλάνε ξανά ενώ η τελευταία χρονικά διαρροή περί διάθεσης σύγκλισης του Βασιλειάδη στον αριθμό των 14 ομάδων για του χρόνου σε συνάρτηση με το θέμα των δανεικών επιβεβαιώνει τα όσα ανέφερε το Gazzetta από τις 2 Ιουλίου.

Είναι εμφανές πως μετά από μία αντιπαράθεση στη Βουλή πάντα κάτι βγαίνει. Η νέα... κόντρα Βασιλειάδη - ΝΔ είχε φόντο το ελληνικό πρωτάθλημα με την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας να... χρεώνει στον Υφυπουργείο αποτυχία επί των διαπραγματεύσεων με την Λίγκα για την αναδιάρθρωση και τα τηλεοπτικά. Είναι επίσης γνωστό και σαφές ότι τις τελευταίες ημέρες είχε διαρρεύσει και από τις 2 πλευρές ότι μιλάνε ξανά. Ή τουλάχιστον άτυπα... Σημειωτέον το μόνο και ουσιαστικό σημείο διαφωνίας είναι το σκέλος του αριθμού των ομάδων για του χρόνου: 12 έλεγε ο Υφυπουργός και 14 η Super League.

Ωστόσο υπήρχε ένα... παράθυρο που είχε αναφέρει το Gazzetta από τις 2 Ιουλίου. Ότι ο κ. Βασιλειάδης θα δεχόταν τις 14 ομάδες εάν υπήρξε υποχώρηση της Λίγκας σε θέματα όπως εκείνο με τους δανεικούς στις ομάδες ή άλλους περιορισμούς. Τότε πηγές κοντά στο Υφυπουργείο ανέφεραν πως δεν υφίστατο τέτοιο θέμα, παρότι ο ίδιος ο Υφυπουργός το είχε επισημάνει. Τώρα νέα διαρροή εμφανίζει το Υφυπουργείο πρόθυμο να πει το ναι στις 14 για του χρόνου αρκεί να ληφθούν μέτρα για δανεικούς και άλλα ζητήματα. Άλλωστε και σε πιο πρόσφατη αναφορά του το Gazzetta είχε αφήσει να εννοηθεί ότι υπάρχουν ακόμα επαφές των 2 πλευρών. Το εάν θα τα βρουν οριστικά; Η Λίγκα λέει ναι σε όλα αλλά πάει μέχρι 14. Εάν επιβεβαιωθεί τελειωτικά και από το Υφυπουργείο ότι με τις απαιτούμενες υποχωρήσεις δέχεται τον ίδιο αριθμό τότε ίσως πάμε σε μία συμφωνία για σύμπραξη NOVA - EΡΤ. Ωστόσο εδώ πρέπει να επισημάνουμε και τα εξής. Παρότι ακόμα υφίστανται χρονικά περιθώρια για να πάμε σε σέντρα στις 25 Αυγούστου έχει χαθεί πολύς χρόνος. Επίσης με δεδομένο ότι όλα αυτά που αναφέρουμε μπορεί να αλλάξουν (ξανά) από στιγμή σε στιγμή ας κρατήσουμε μία επιφύλαξη μέχρις ότου και η Λίγκα και το Υφυπουργείο επιβεβαιώσουν τελικό deal...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα