Τα πανό συμπαράστασης στην Ελλάδα των Τούρκων φιλάθλων (pics)

Gazzetta team
Τα πανό συμπαράστασης στην Ελλάδα των Τούρκων φιλάθλων (pics)

bet365

Δύο πανό σήκωσαν οι φίλοι της Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του φιλικού με την ΑΕΚ. Το ένα αφορούσε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το άλλο τη συμπαράστασή τους στις φωτιές που έπληξαν την Ελλάδα.

Τη συμπαράστασή της προς τον ελληνικό λαό έπειτα από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική εξέφρασε η Γαλατάσαραϊ κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες της Γαλατά βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση με φανέλες συμπαράστασης για τους Έλληνες, τα οποία έγραφαν και στις δύο γλώσσες: «Γείτονες είμαστε κοντά σας, καλή δύναμη».

Όμως δεν ήταν μόνο οι παίκτες που στάθηκαν στο πλευρό των Ελλήνων για τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, καθώς και οι φίλοι της Γαλατά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε: «Ο πόνος σας είναι και πόνος μας, συλλυπητήρια».

Μάλιστα, οι Τούρκοι φίλοι της Γαλατά σήκωσαν και ένα δεύτερο πανό που αφορούσε εκτός τις πυρκαγιές και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις διαφορές που έχουν υπάρξει μεταξύ των δύο χωρών στο Αιγαίο: «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, καήκαμε όλοι μαζί στο Μάτι».

Και τα δύο πανό ήταν γραμμένα στην ελληνική γλώσσα και κέρδισαν το χειροκρότημα από την εξέδρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα