Η Αλ Χαζμ Ρας θέλει τον Κόντε

Θοδωρής Βασίλης
Η Αλ Χαζμ Ρας θέλει τον Κόντε

bet365

Η Αλ Χαζμ Ρας ομάδα που ανέβηκε την φετινή σεζόν στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας είναι η ομάδα που έχει προσεγγίσει τον Πέδρο Κόντε.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ρόζενμποργκ - Σέλτικ, αν o Μπέτνερ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από το gazzetta.gr ενημερωθήκατε για την σφήνα νέας ομάδας τις ημέρες που ο Πέδρο Κόντε βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα. Η ομάδα αυτή-σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr- είναι η Αλ Χαζμ Ρας, η οποία ανέβηκε φέτος στην μεγάλη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως είχαμε πει η πρόταση των Σαουδαράβων ήταν διπλάσια από αυτή των πρωταθλητών Σερβίας (ως προς τον παίκτη) και στον ΠΑΣ περιμένουν να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της Αλ Χαζμ για να δουν αν θα υπάρξει σημείο επαφής και να προχωρήσει ή όχι η υπόθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα