Φιλική νίκη της Ξάνθης με Μπότεβ

Gazzetta team
Φιλική νίκη της Ξάνθης με Μπότεβ

bet365

Το 3ο της φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Τρίτης η Xanthi FC που διανύει την 2η εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στο Pravets της Βουλγαρίας. Νίκησε 2-1 την Μπότεβ.
Αντίπαλος στην αναμέτρηση της Τρίτης ήταν η Μπότεβ Βράτσα, ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-2. Η ακριτική ομάδα στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ καθώς έκανε το 0-1 με τον στο 16′ ο Κάστρο με σουτ και το 0-2 με τον στο 20′ με τον Ορφανίδη, έχοντας κι άλλες τέσσερις καλές στιγμές, έναντι τριών των αντιπάλων. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 33ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 στο «Χρίστο Μποτέφ». Στην επανάληψη παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών το σκορ δεν άλλαξε με την Ξάνθη να παίρνει την φιλική νίκη.
XANTHI FC: Ζίβκοβιτς (60′ Γκαραβέλης), Χατζητερζόγλου (60′ Μπαξεβανίδης), Φλίσκας (60′ Λισγάρας), Φασίδης (60′ Σβάρνας), Θυμιάνης (60′ Συλλά), Ορφανίδης (60′ Ντε Λούκας), Μελιόπουλος (60′ Καμαρά), Σουλεϊμάν (60′ Ντουρίτσκοβιτς), Κίκε (60′ Γέντρισεκ), Φάκης (60′ Σαρπόνγκ) και Κάστρο (60′ Μελισσόπουλος).
Μετά τις διαδοχικές προπονήσεις και το τρίτο παιχνίδι προετοιμασίας (είχε προηγηθεί η νίκη με 3-2 επί της Αλτίν Ασίρ και το 0-0 με τη Ν. Σαλαμίνα) ο Μίλαν Ράσταβατς έχει την πρώτη εικόνα για την πρόοδο της ομάδας του σε θέματα φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής συμπεριφοράς. Η προετοιμασία της Ξάνθης θα συνεχιστεί με προπονήσεις πριν το επόμενο φιλικό που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 4 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού, πριν την επιστροφή στη βάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα