Ερασιτέχνης κατά Αλαφούζου: «Μπορείς και στο Φάληρο που θα σαι πιο επιθυμητός»!

Ερασιτέχνης κατά Αλαφούζου: «Μπορείς και στο Φάληρο που θα σαι πιο επιθυμητός»!

Gazzetta team
Ερασιτέχνης κατά Αλαφούζου: «Μπορείς και στο Φάληρο που θα σαι πιο επιθυμητός»!

bet365

Σκληρή απάντηση από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο, το οποίο μέσω ανακοίνωσης καλεί να πληρώσει τα χρέη του και παράλληλα του... θυμίζει τις καλές σχέσεις που έχει εσχάτως με τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητέ Ιωάννη Αλαφούζο

Αρκετή ζημιά έχεις κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε η διοίκηση σου ομολόγησε ότι ήταν στρατηγική απόφαση να τιμωρηθεί η ομάδα μας με -6 βαθμούς και ουσιαστικά να μην πάρoυμε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Είναι η ίδια διοίκηση που προσμετρά στα χρήματα προς τον Ερασιτέχνη τις σουίτες που εσύ έχτισες για εμπορική χρήση (1.900.000 ευρώ), τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για αυτά τα 5 χρόνια (500.000 ευρώ) και τις επισκευές των 560.000 ευρώ (δεν ξέρουμε αν σε αυτές είναι και οι μπογιές που έδωσες στους φιλάθλους για να βάφουν το γήπεδο).

Παρακαλούμε σταμάτα να προσπαθείς να κάνεις ζημιά και στον Ερασιτέχνη. Πλήρωσε άμεσα το χρέος σου και άφησε μας να προσπαθήσουμε με ιδίες δυνάμεις να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο που σε μεγάλο βαθμό εσύ μας οδήγησες (θυμάσαι την Παναθηναϊκή Συμμαχία και τις αθεώρητες αποδείξεις ως δωρεά;)

Για την επερχόμενη σεζόν, και εφόσον θέλεις την χρήση του «Απόστολος Νικολαϊδης» ,όρισε εσύ το τίμημα που επιθυμείς, απλά παρακαλούμε να το πληρώνεις στην ώρα του. Σε περίπτωση που έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό και εξετάζεις και άλλα γήπεδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το γειτονικό σου γήπεδο, αυτό του Φαλήρου. Εκεί άλλωστε θα είσαι σίγουρα πιο επιθυμητός, από ότι στην Λεωφόρο....»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα