«Επανέρχονται για Ανσαριφάρντ οι Τούρκοι» (pic)

Gazzetta team
«Επανέρχονται για Ανσαριφάρντ οι Τούρκοι» (pic)

bet365

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ του Ιράν, η Μπεσίκτας επιστρέφει πιο δυνατά για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ θέλοντας να αποκτήσει τον 28χρονο επιθετικό.

Στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει μπει η πώληση του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην Μπεσίκτας. Για το θέμα αυτό υπήρξε αναφορά από ΜΜΕ του Ιράν, όπου μεταξύ άλλων τονίστηκε πως μπορεί το τελευταίο διάστημα να σταματούσαν και να άρχιζαν και πάλι οι διαπραγματεύσεις, ωστόσο πλέον έχει υπάρξει επανέναρξη και είναι πιο σοβαρές από κάθε άλλη φορά. Μένει να δούμε αν τελικά ο Ιρανός επιθετικός συνεχίσει την καριέρα του στη Τουρκιά ή παραμείνει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Σημειώθηκε γκολ με πέναλτι στον αγώνα Σπαρτάκ Τρνάβα – Λέγκια Βαρσοβίας; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα