Μπαταγιάννης : «Υπάρχουν και άλλα κανάλια…»

Δημήτρης Τομαράς
Μπαταγιάννης : «Υπάρχουν και άλλα κανάλια…»

bet365

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης ως πρόεδρος της Super League έκανε δηλώσεις για τους λόγους αναβολής της κλήρωσης καθώς και για το τι έπεται ενώ αποκάλυψε πως πλην του Epsilon υπάρχουν και άλλα ενδιαφερόμενα κανάλια.
Ο κ. Μπαταγιάννης είπε για:
Τα τηλεοπτικά και το Epsilon: Μου έχει μεταφερθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς εκτός από το Epsilon. Απλά δεν είναι έτοιμες οι ομάδες να υπογράψουν συμβάσεις…
Την αναβολή της κλήρωσης για 9 Αυγούστου: Εκείνη την ημέρα θα αποφασίσουμε και για την έγκριση της προκήρυξης και για την κλήρωση του πρωταθλήματος και για όλα τα θέματα με την προοπτική το πρωτάθλημα να αρχίσει στις συμφωνημένες ημερομηνίες.
Τους λόγους αναβολής: Γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι σήμερα να εγκρίνουμε την προκήρυξη.
Τις κρούσεις από άλλα κανάλια και το εάν υπάρχουν προτάσεις: Υπάρχουν αλλά οι ομάδες που είναι χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο θέλουν να τα δουν και να τους δοθεί ένας χρόνος για να τα εξετάσουν.
Την σέντρα στις 25 Αυγούστου: Γίνεται τεράστια προσπάθεια να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου, παρόλο που δεν είναι πιεστικές οι ημερομηνίες. Γίνεται τεράστια προσπάθεια.
Τις επαφές με Football League: Αν έχουμε κάποια πρόταση να θέσουμε θα κάνουμε την συζήτηση με τη Football League (σ.σ. για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστού). Αν οι προκηρύξεις τέμνονται θα το λύσει η ΕΠΟ το θέμα. Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση με την Football League.
Τις συζητήσεις με τον Γιώργο Βασιλειάδη και εάν έχουν... ναυαγήσει: Εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα ναυαγήσουμε μία πρόταση με τον οποιοδήποτε. Ο Υπουργός μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Δυστυχώς δεν είχαμε καλό καλοκαίρι. Θεωρώ ότι αυτήν την στιγμή ο Υφυπουργός έχει άλλα θέματα να λύσει. Την πρόταση του Υπουργού τη συζητήσαμε, την δεχθήκαμε κατά 9/10 και θεωρώ ότι ακόμη υπάρχει τρόπος και χρόνος να τη συζητήσουμε.
Την Γ.Σ. για τις 9 Αυγούστου: Θα γίνει Γενική Συνέλευση για να εγκριθεί η προκήρυξη και να γίνει η κλήρωση. Οι ομάδες θα αποφασίσουν. Δεν θα αποφασίσω εγώ. Αν οι ομάδες δεν θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί δεν είναι έτοιμες, δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε παλιά, οι ομάδες ήταν έτοιμες και άλλοι δεν ήταν έτοιμοι. Δεν τα λέτε αυτά όμως. Παλιά περιμέναμε τι θα δίνει ο επόπτης και τι οι διαιτητές για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα που όταν θα κάνετε κριτική να την κάνετε για λάθη δικά μας, που δεν τα έχουμε προλάβει στην αρχή. Για ένα πρωτάθλημα που θα μιλάμε για αγωνιστικά και όχι άλλα θέματα και σας θέλουμε στο πλευρό μας. Όχι για λάθη που θα τρέχουμε να τα διορθώνουμε στην πορεία. Γίνεται προσπάθεια για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και καλύτερο από τις άλλες χρονιές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα