Πέρασαν τις 10.000 τα διαρκείας της ΑΕΚ

Πέρασαν τις 10.000 τα διαρκείας της ΑΕΚ

Gazzetta team
Πέρασαν τις 10.000 τα διαρκείας της ΑΕΚ

bet365

Με ρυθμό-ρεκόρ 5ετίας συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ενωσης, αφού έχουν φύγει περισσότερες από 10.000 κάρτες.

Οι οπαδοί της πρωταθλήτριας θα έχουν την ευκαιρία να δουν το βράδυ της Τρίτης την ομάδα τους στο φιλικό με τη Γαλατασαράι, όπως θα έχουν μέχρι και τις 13 ή 14 Αυγούστου, όπως φαίνεται, την ευκαιρία να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν. Τα οποία, φυσικά, ισχύουν και για το αυριανό φιλικό.

Η διάθεση μέχρι στιγμής πάει με πολύ καλό ρυθμό αφού έχουν ξεπεραστεί οι 10.000 κάρτες χωρίς να υπολογίζονται αυτά των οργανωμένων, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεπεραστούν οι 12.000 που είχαν δοθεί το καλοκαίρι του 2013. Ο ρυθμός πώλησης δηλαδή, όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί, είναι ο καλύτερος της τελευταίας 5ετίας για την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα