Αναβλήθηκε για τις 9/8 η κλήρωση της Super League

Δημήτρης Τομαράς
Αναβλήθηκε για τις 9/8 η κλήρωση της Super League

bet365

Οριστική αναβολή στην κλήρωση της Super League με το Δ.Σ. να συμφωνεί αυτή να γίνει στις 9/8 όταν και θα υπάρξει νέα προσπάθεια μεταξύ των ομάδων ώστε να τα βρουν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.

Αναβλήθηκε τελικώς η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League. Αυτή αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα, αλλά από τα πρώτα λεπτά τους Δ.Σ. στη Λίγκα φάνηκε πως πολύ δύσκολα δεν θα είχαμε αναβολή...

Οι ομάδες δεν έδειξαν σε κανένα σημείο να τα βρίσκουν για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, που είναι το βασικότερο ζήτημα ώστε να ξεκινήσει αυτό. Σημαντικό... πρόβλημα είναι και το θέμα των ομάδων δίχως τηλεοπτικό συμβόλαιο οι οποίοι δεν φαίνονται διάθεση να συμφωνήσουν αν δεν βρεθεί λύση στο κομμάτι αυτό. Αυτό είναι και τον πλέον κομβικό σημείο.

Έτσι, η κλήρωση αναβλήθηκε για την Πέμπτη 9/8 με την ελπίδα πως θα βρεθεί λύσει σε όλα μέχρι τότε και δεν θα έχουμε νέα αναβολή. Με τον τρόπο αυτόν επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Πριν την έναρξη των εργασιών του Δ.Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι χάθηκαν τόσο τραγικά στην καταστρεπτική πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την ανατολική Αττική.

Το σύνολο των ομάδων της Super League κινητοποιήθηκε άμεσα, σε ένα κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης και προσέτρεξε ηθικά και υλικά στους πληγέντες. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί επίσης και η δυνατότητα διοργάνωσης ενός φιλικού αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν υπέρ των πυροπλήκτων.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της έγκρισης της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 για τις 9 Αυγούστου 2018».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα