Ακπόμ: Ένας «κανονιέρης» έρχεται στον ΠΑΟΚ!

Ακπόμ: Ένας «κανονιέρης» έρχεται στον ΠΑΟΚ!

bet365

O ΠΑΟΚ προχώρησε χωρίς τυμπανοκρουσίες το θέμα της απόκτησης του Τσούμπα Ακπόμ από την Αρσεναλ, με τον Αγγλο επιθετικό που έχει ρίζες από τη Νιγηρία, να έρχεται μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος επιθετικός που ανήκει στο ρόστερ της Αρσεναλ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες με τη μορφή δανεισμού, αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή από την ομάδα του Λονδίνου.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι «ασπρόμαυροι» κάτω από άκρα μυστικότητα κινήθηκαν και ολοκλήρωσαν τις επαφές με την Άρσεναλ για την αγορά του Ακπόμ, το όνομα του οποίου είχε πρωτοέρθει στο προσκήνιο πριν από ενάμιση μήνα.

Τότε με την περίπτωση του Τέεμου Πούκι και του Πέδρο Κόντε να παραμένουν ανοικτές, όλοι υπέθεσαν ότι είναι απλά μια από τις πολλές προτάσεις ποδοσφαιριστών. Όμως, με ενέργειες του Νίκου Σαββίδη και επαφές στο Λονδίνο, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως προχώρησε την περίπτωση του Ακπόμ, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Νιγηρία, αλλά έχει μεγαλώσει στην Αγγλία και έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες των «λιονταριών», μετρώντας συνολικά 40 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος και 18 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα