Ατομικό ο Μπίσεσβαρ, απουσίαζε ο Πρίγιοβιτς

Ατομικό ο Μπίσεσβαρ, απουσίαζε ο Πρίγιοβιτς

Gazzetta team
Ατομικό ο Μπίσεσβαρ, απουσίαζε ο Πρίγιοβιτς

bet365

Ατομικό πρόγραμμα με την μπάλα ακολούθησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τον Πρίγιοβιτς να απουσιάζει λόγω προσωπικού ζητήματος.

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του επαναληπτικού με την Βασιλεία. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα. Από την προπόνηση απουσίασε δικαιολογημένα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς λόγω προσωπικού ζητήματος.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Στα της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου επικεντρώθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και την οργανωμένη ανάπτυξη από την αμυντική γραμμή. Επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Δευτέρα (30/7) στις 19:00 στην Τούμπα με την αναχώρηση της ομάδας το πρωί της Τρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα