Από βδομάδα η απάντηση για Σικαμπάλα στον Απόλλωνα

Από βδομάδα η απάντηση για Σικαμπάλα στον Απόλλωνα

bet365

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα περιμένουν την απάντηση της Ζάμαλεκ για τον δανεισμό του Σικαμπάλα μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (1/8).

Να τους... μπει ο Αύγουστος με το «έρχομαι» του Σικαμπάλα, θέλουν στον Απόλλωνα.

Όπως σας είχαμε γράψει ο Αιγύπτιος είναι ο μεγάλος στόχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», την απάντηση του οποίου περίμεναν το Σάββατο (28/7), μιας και έληγε η διορία.

Ωστόσο, ύστερα από επικοινωνία των δύο πλευρών δόθηκε παράταση και αυτή αναμένεται να έρθει από τη Ζάμαλεκ το αργότερο μέχρι την 1η Αυγούστου. Ο παίκτης πάντως εμφανίζεται θετικός στο να έρθει να παίξει και πάλι στην Ελλάδα και μένει το «Οκ» από την ομάδα.

Ρουμπίν Καζάν – Κρασνοντάρ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν σημειωθεί γκολ με πέναλτι στην αναμέτρηση. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στον Απόλλωνα, γενικότερα, ξέρουν ότι πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση - όπως σας έχουμε τονίσει - και ψάχνουν κι άλλες λύσεις από το πάνω ράφι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα