Ο «Τόρο» που πλησιάζει ξανά και μία πρώτη προσέγγιση της 11άδας με Λουκέρνη...

Ο «Τόρο» που πλησιάζει ξανά και μία πρώτη προσέγγιση της 11άδας με Λουκέρνη...

Δημήτρης Τομαράς
Ο «Τόρο» που πλησιάζει ξανά και μία πρώτη προσέγγιση της 11άδας με Λουκέρνη...

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης παραμένει για τα καλά στο προσκήνιο για την περαιτέρω ελληνική ενίσχυση του Ολυμπιακού την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τις πρώτες του σκέψεις για τους 11 στο πρώτο ματς με την Λουκέρνη.
Το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη «παίζει» δυνατά για τον Ολυμπιακό από τον Ιούνιο όπως έχετε διαβάσει στο Gazzetta. Όπως και τότε τα δεδομένα για τον «Τόρο» και τους Πειραιώτες έμοιαζαν θετικά έτσι είναι και τώρα τα πράγματα.
Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού παραμένει για τα καλά στο μεταγραφικό προσκήνιο με σημαντικές πιθανότητες επιστροφής. Όλα δείχνουν πως πλησιάζει ξανά για τα καλά στο να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Πέραν των μεταγραφικών όμως υπάρχει και το αγωνιστικό σκέλος και ήδη οι πρώτες πληροφορίες για την 11άδα που προτίθεται να κατεβάσει με Λουκέρνη ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν διαρρεύσει. Κίπερ ο Γιαννιώτης με τους Παπέ Σισέ και Βούκοβιτς να έχουν ένα προβάδισμα για το κέντρο της άμυνας και τους Ομάρ και Τσιμίκα στα άκρα. Στο κέντρο ο Μαντί Καμαρά με μία εκ των άλλων διαθέσιμων επιλογών (σ.σ. όπως Χατζισαφί ή Ανδρούτσος ή μεταγραφή εφόσον έχει κλείσει έως τότε), επιτελικός ο Φορτούνης και άκρα με Λάζαρο και Ποντένσε. Για βασικός φορ φαβορί είναι ο Γκερέρο. Αυτή είναι μία πρώτη προσέγγιση για τους 11 για το Ολυμπιακός - Λουκέρνη της 9ης Αυγούστου στο Europa.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα