H... μπάλα στο γήπεδο του Κόντε

Γιώργος Ντυμένος
H... μπάλα στο γήπεδο του Κόντε

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει θετικός στη νέα κρούση του Ερυθρού Αστέρα για τον Ισπανό φορ, που πλέον καλείται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του
Στο... γήπεδο του Πέδρο Κόντε παίζεται πλέον η μπάλα, σε ότι αφορά το μέλλον του. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ερυθρός Αστέρας τις τελευταίες ώρες, όπως σας έχουμε ενημερώσει σχετικά, επανήλθε για την απόκτηση του Ισπανού φορ και η καινούργια του πρόταση ανέρχεται στα 600.000 ευρώ fix, συν διάφορα μπόνους. Τα οποία αν επιτευχθούν, το συνολικό ποσό μπορεί και να αγγίξει τις 900.000 ευρώ. Στα παραπάνω ο ΠΑΣ δείχνει θετικός και επ' ευκαιρία αυτού, καλό θα είναι αναφερθεί κάτι.
Στον «Αγιαξ της Ηπείρου» ουδέποτε πίεσαν τον παίκτη για κάτι και όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν εσχάτως (απόρριψη διάφορων προτάσεων) ήταν πάντα με σεβασμό ως προς τον ποδοσφαιριστή, παρότι ο σύλλογος θα αποκόμιζε μεγάλα οικονομικά οφέλη (ειδικά στην περίπτωση της Αλ Σαμπάμπ)! Ετσι και τώρα είναι διατεθειμένοι να πουν το «ναι» αφού οι Σέρβοι καλύπτουν τις απαιτήσεις τους, αλλά θα πρέπει να αποσαφηνιστούν και τα «θέλω» του 30χρονου στράικερ.
Οπότε εκείνος έχει το μαχαίρι και το καρπούζι μαζί. Εφόσον θελήσει, θα γίνει κάτοικος Βελιγραδίου. Κάτι που όπως φαίνεται θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, αν και κατά μία πηγή είναι ζήτημα ωρών να υπάρξουν εξελίξεις. Τα παραπάνω «μεταφράζονται» ως εξής: Πολύ πιθανό deal για μετακίνηση του Κόντε στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι το οριστικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα