«Κανένα θέμα με Μαουρίσιο», λένε στον ΠΑΟΚ

«Κανένα θέμα με Μαουρίσιο», λένε στον ΠΑΟΚ

«Κανένα θέμα με Μαουρίσιο», λένε στον ΠΑΟΚ

bet365

Τι λένε και πως απαντάνε στον ΠΑΟΚ για τις (νέες) φήμες αναφορικά με το ενδεχόμενο πώλησης του Χοσέ Μαουρίσιο σε ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.

Εντονη φημολογία αναπτύχθηκε εκ νέου γύρω από το μέλλον του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, που φέρεται να είναι στο στόχαστρο ομάδων από τη Σαουδική Αραβία.

Η παρουσία του μάνατζερ του στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ημέρες δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, όμως όπως λένε και διαβεβαιώνουν από τη Μικράς Ασίας, επίσημη πρόταση ο ΠΑΟΚ δεν έχει στα χέρια του για τον Μαουρίσιο.

Για τον ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υφίσταται κανένα θέμα πώλησης του Μαουρίσιο, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με τη Βασιλεία την ερχόμενη Τετάρτη (1/8) στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ».

Το τι μπορεί να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες ουδείς το γνωρίζει, καθώς δεν μπορεί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή να μην είναι αληθινός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα το ενδιαφέρον της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία θα γίνει και επίσημα γνωστό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μια πρόταση μ' ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Μαουρίσιο, κι άλλα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως στον 30χρονο μέσο για τριετές κλειστό συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα