Ανακοινώσεις των Χετάφε και Πανιωνίου για τον Μανόλοβιτς (pic)

Gazzetta team
Ανακοινώσεις των Χετάφε και Πανιωνίου για τον Μανόλοβιτς (pic)

bet365

Η ισπανική ομάδα επισημοποίησε την παραχώρηση του 22χρονου πορτιέρο στον Πανιώνιο. Ανακοίνωση και από τους κυανέρυθρους για τον παίκτη.
Παίκτης του Πανιωνίου είναι πλέον και ουσιαστικά ο Φίλιπ Μανόλοβιτς. Η Χετάφε ανακοίνωσε πριν από λίγο την παραχώρηση του Σέρβου πορτιέρο στους «κυανέρυθρους» με την μορφή του δανεισμού, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και οψιόν απόκτησής του από τον Πανιώνιο, στο φινάλε της σεζόν.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
Ανακοίνωση έβγαλε και ο Πανιώνιος. Ειδικότερα αναφέρει:
Στα κυανέρυθρα ο Φίλιπ Μανοϊλοβιτς. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Φίλιπ Μανοΐλοβιτς. Ο Σέρβος γκολκίπερ, έχει γεννηθεί στις 25 Απριλίου 1996 και έχει ύψος 1,97 μ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ από το 2017 ανήκει στο δυναμικό της Ισπανικής Χετάφε. Επίσης είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Σερβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα