Δεν πάει για Αχμέντ Χασάν Κούκα και Βούκσεβιτς ο Ολυμπιακός

Δεν πάει για Αχμέντ Χασάν Κούκα και Βούκσεβιτς ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Δεν πάει για Αχμέντ Χασάν Κούκα και Βούκσεβιτς ο Ολυμπιακός

bet365

Οι περιπτώσεις των Αχμέντ Χασάν Κούκα και Νίκολα Βούκσεβιτς δεν απασχολούν πια τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση σε επίθεση και άξονα.

Κάτι... άλλο θα ψάξει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του. Ο Αχμέντ Χασάν Κούκα, που φερόταν να είναι προχωρημένη περίπτωση δεν απασχολεί πια τους «ερυθρόλευκους».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ετσι, μένει να δούμε με ποιον θα επιλέξουν στο Λιμάνι για να συμπληρωθεί η τριάδα της επίθεσης μετά τους Γκερέρο και Μάνο (σ.σ. καθώς ο Ανσαριφάρντ παραμένει υπό αποχώρηση).

Παράλληλα, ο Νίκολα Βούκσεβιτς της Μπράγκα δεν ενδιαφέρει τον Μαρτίνς και έτσι, από τη στιγμή που χάλασε και του Αράο, θα ψάξουν στο Λιμάνι για δύο χαφ. Μάλιστα, ήδη στον πειραϊκό σύλλογο έχουν στα υπ' όψιν τους κάποιες περιπτώσεις (σ.σ. όχι πάντως αυτή του 26χρονου Μαυροβούνιου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα