Δυσαρέσκεια για Μιράντα στον Ολυμπιακό!

Δυσαρέσκεια για Μιράντα στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Δυσαρέσκεια για Μιράντα στον Ολυμπιακό!

bet365

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός. Και αυτό διότι υπάρχει δυσαρέσκεια και δυσφορία για την παρουσία του.

Η αλήθεια είναι ότι στα φιλικά που αγωνίστηκε δεν έδειξε και το καλύτερό του πρόσωπο. Κόντρα στην Σιντ Τρέιντεν έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο ενώ στο φιλικό με την Αϊντχόφεν ήταν στο διάστημα που ο Ολυμπιακός δέχθηκε τέσσερα τέρματα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Και ίσως η ατάκα... προειδοποίησης του Μαρτίνς για κάποιους παίκτες να αφορούσε και στον Μιράντα. Ο Πορτογάλος αμυντικός όπως προέκυπτε από τους «ερυθρόλευκους» δεν έχει ικανοποίησει και υπάρχει δυσαρέσκεια από τον Ολυμπιακό με το μέλλον του να είναι αμφίβολο... Υπάρχει λοιπόν για τον Ροντερίκ Μιράντα μεγάλη δυσφορία και δυσαρέσκεια από την διοίκηση και σοβαρή πιθανότητα αποχώρησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα