Αποσύρεται για Αράο ο Ολυμπιακός

Αποσύρεται για Αράο ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Αποσύρεται για Αράο ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε μανατζερικά παιχνίδια και αποσύρει το ενδιαφέρον για τον Γουίλιαν Αράο, «κοιτάζοντας» ήδη δύο άλλες περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να ικανοποιήσει τις αρχικές απαιτήσεις του Γουίλιαν Αράο αλλά και των μάνατζερ του. Μάλιστα, είχε επέλθει συμφωνία και όλα έδειχναν ότι ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους». Οι εκπρόσωποί του όμως τα γύριζαν συνεχώς, μιας και μία συμφωνούσαν και μία όχι, αλλάζοντας μετά τους όρους.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Οι άνθρωποι της ομάδας του Ολυμπιακού δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν στο... τρυπάκι τους και παρά την επιθυμία τους (το έδειξαν εμπράκτως) να κάνουν δικό τους τον παίκτη ξεκαθάριζαν πως «κανείς δεν παίζει με τον Ολυμπιακό», κάνοντας σαφές ότι δεν θα υποκύψει ο σύλλογος σε μανατζερικά παιχνίδια. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με την Φλαμένγκο.

Ήδη, πάντως, στο Λιμάνι «κοιτάζουν» δύο περιπτώσεις και αναμένονται εξελίξεις για τη θέση του κεντρικού χαφ. Σημειώνεται πάντως ότι και με τον Μεριά υπήρξε μεταγραφικό... αδιέξοδο αλλά μετά βρέθηκε λύση. Εάν οι ατζέντηδες του 25χρονου μέσου της Φλαμένγκο Γουίλιαν Αράο συμμορφωθούν στην αρχική συμφωνία λοιπόν τίποτα δεν αποκλείεται για την συνέχεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα