Ολυμπιακός - Γκέζτεπε 1-0 (vid)

Ολυμπιακός - Γκέζτεπε 1-0 (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Γκέζτεπε 1-0 (vid)

bet365

Μετά από τις δύο... τεσσάρες από Γκενκ και Αϊντχόβεν, ο Μαρτίνς άλλαξε την ενδεκάδα του και ο Ολυμπιακός με την κεφαλιά του Λάζαρου γύρισε στις φιλικές νίκες με το 1-0 κόντρα στη Γκέζτεπε!
Σαφώς βελτιωμένος και πολύ πιο σοβαρός ο Ολυμπιακός - έχοντας αλλαγές ως προς την βασική του διάταξη - έκλεισε με νίκη τον κύκλο των φιλικών του στην Ολλανδία με αντίπαλο την τουρκική Γκέζτεπε. Νίκη με σκορ 1-0 με το πρώτο τέρμα του Λάζαρου με τους Πειραιώτες στο 13'. Καλή εικόνα του Χατζισαφί στο κέντρο αλλά και του Φετφατζίδη ως επιτελικού χαφ.
ΟΙ 11 ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ ΜΕ ΓΚΕΖΤΕΠΕ
Η ενδεκάδα της ομάδας του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στην Γκεζτέπε: Χουτεσιώτης, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ανδρούτσος, Χατζισαφί, Φετφατζίδης, Πάρντο, Χριστοδουλόπουλος και Ανσαριφάρντ. Ο Φετφατζίδης ήταν επιτελικός πίσω από τον Ιρανό φορ Καρίμ, στα άκρα οι Πάρντο και Χριστοδουλόπουλος και στο κέντρο ο Χατζισαφί.
ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ
Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός ήταν συγκεντρωμένος και αρκετά στιβαρός αμυντικά και κατάφερε να σκοράρει και νωρίς με το πρώτο τέρμα του Λάζαρου με τα ερυθρόλευκα. Στο 13ο λεπτό ο Ολυμπιακός μπόρεσε και έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε ως οφσάιντ τέρμα της Γκέζτεπε.
Από τα πόδια του Φετφατζίδη η μπάλα πήγε στον Σισέ από εκεί με κόντρα στον Καρίμ που πήρε κεφαλιά στο δοκάρι. Στο... ριμπάουντ ήρθε το γκολ του Λάζαρου που το πανηγύρισε έξαλλα. Δύο λεπτά μετά στο 15' ο Λάζαρος είχε ένα φάουλ πολύ καλό σε σύλληψη και εκτέλεση στο δοκάρι. Από το α' μέρος μπορεί να κρατήσει επίσης κανείς το καλό πρόσωπο του Χατζισαφί ως εξάρι αλλά και τα καλά στοιχεία που είχε πάλι ο Μασούρας. Δημιουργικά βοήθησε αισθητά και ο Φετφατζίδης. Και φυσικά ο ορεξάτος Λάζαρος που ξεχώρισε και σκόραρε.
ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ 4-4-2 ΜΕ ΜΑΝΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ 4-3-3
Στο 2ο μέρος ο Μαρτίνς γύρισε το σχήμα σε 4-4-2. Έβαλε τον Μάνο αντί του Λάζαρου για να διαφοροποιήσει την διάταξη των Πειραιωτών. Επίσης τεσταρε ξανά και το 4-3-3. Στο 75' ο Καρίμ έχασε τετ α τετ για το 2-0. Ο Μαρτίνς έκανε και άλλες αλλαγές ενώ λίγο μετά το 80' δεν δόθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό για χέρι μες στην περιοχή. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ της Γκέζτεπε με υπόδειξη οφσάιντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα