Ποντένσε: «Χρειάζομαι χρόνο»

Ποντένσε: «Χρειάζομαι χρόνο»

Gazzetta team
Ποντένσε: «Χρειάζομαι χρόνο»

bet365

Ο Ποντένσε χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο την Λουκέρνη και τόνισε πως ο ίδιος θέλει χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει.

Οι δηλώσεις του στη Nova:

«Στα πρώτα 60 λεπτά παίξαμε πολύ καλά. Στα τελευταία λεπτά βγαίνει και η κούραση της προετοιμασίας, κάναμε πολλές αλλαγές, υπάρχουν νέοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις της ομάδας. Θέλει υπομονή, θέλω να κρατήσω το καλό διάστημα αλλά να δούμε και τα λάθη για να βελτιωθούμε».

Για ανταγωνιστικές αποδόσεις, άκου τη θεία Βίστα!

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος: «Έχω περάσει πολλούς μήνες χωρίς να παίζω, και είναι σαν κάτι καινούριο, θέλω χρόνο. Όλοι με δέχθηκαν πολύ καλά στην ομάδα, για αυτό ίσως φαίνεται πως έχω προσαρμοστεί καλά. Θέλω να παίρνω παιχνίδια και να βοηθήσω κι άλλο. Θα γίνω ακόμα καλύτερος».

Για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, Λουκέρνη: «Είναι δύσκολος αντίπαλος, θα κάνουμε την ανάλυσή μας και θα δούμε που μπορούμε να χτυπήσουμε. Αν είμαστε εμείς καλά, μπορούμε νίκη και στα δύο ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα