Επίσημη πρόταση του Απόλλωνα για Σικαμπάλα!

Επίσημη πρόταση του Απόλλωνα για Σικαμπάλα!

bet365

Ο Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Σικαμπάλα έπειτα από 12 χρόνια ενδέχεται να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr!

Ο Απόλλων Σμύρνης κινείται για την απόκτηση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σικαμπάλα. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρισκόταν στην 23άδα της εθνικής Αιγύπτου στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Ζάμαλεκ.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σέλτικ -Ρόζενμποργκ, αν o Μούσα Ντεμπελέ σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ελληνική ομάδα με επίσημο έγγραφο της προς τον πρόεδρο των «Λευκών Ιπποτών», στο οποίο αναφέρονται τα ονόματα των μάνατζερ Τζορτζ Μείνκε και Μαρουάν Σερμπινί, κατέθεσε πρόταση στη Ζάμαλεκ προκειμένου να αποκτήσει τον Σικαμπάλα με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο!

Μάλιστα στην πρόταση συμπεριλαμβάνονται πριμ για την κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας! Η περίπτωση του ωστόσο δεν θεωρείται εύκολη, καθώς η Ζάμαλεκ περιμένει πρόταση από την Σαουδική Αραβία.

Αξίζει να σημειωθεί πως αραβική ιστοσελίδα πήγε ένα βήμα παραπέρα δημοσιεύοντας το επίσημο έγγραφο της πρότασης του Απόλλωνα Σμύρνης για τον Σικαμπάλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα