«Εκλεισε» ο Αράο, την Παρασκευή στην Αθήνα!

«Εκλεισε» ο Αράο, την Παρασκευή στην Αθήνα!

Gazzetta team
«Εκλεισε» ο Αράο, την Παρασκευή στην Αθήνα!

bet365

Ολοκληρώθηκε το deal του Ολυμπιακού με την Φλαμένγκο. Στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ έκλεισε η μεταγραφή, τριετές συμβόλαιο ο παίκτης ο οποίος θα είναι στην Ελλάδα την Παρασκευή.

Από το απόγευμα της Τρίτης φαινόταν πως... κάτι τρέχει. Ο Γουίλιαν Αράο δεν βρίσκοταν στην αποστολή της Φλαμένγκο για το ματς με την Σάντος και όπως χαρακτηριστικά γράφαμε το μόνο που απέμενε για την ολόκληρωση του deal είναι η επιβεβαίωση από τους δύο συλλόγους. Αυτή τελικά ήρθε από τον Ολυμπιακό!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωναν πως ο Αράο θα είναι την Παρασκευή στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Αυτό θα είναι τριετές όπως σας γράφαμε τις προηγούμενες μέρες.

Που έκλεισε το deal; Γράφαμε πως ο Ολυμπιακός δίνει 2,4 εκατ. ευρώ και η Φλαμένγκο ζητάει 2,8 εκατ. ευρώ. Τελικά όπως προέκυπτε από την Βραζιλία οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα 2,5 εκατ. ευρώ και ο Αράο θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να είναι το επόμενο μεταγραφικό αποκτημα του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα