Αναμενόμενα άσχημα τα νέα για «Τσίγκρι»!

Αναμενόμενα άσχημα τα νέα για «Τσίγκρι»!

Gazzetta team
Αναμενόμενα άσχημα τα νέα για «Τσίγκρι»!

bet365

Χωρίς τον Ουκρανό στόπερ για τα ματς των προκριματικών του Champions League η ΑΕΚ αφού επιβεβαιώθηκε η θλάση και μάλιστα είναι β΄ βαθμού.

Ήταν δεδομένα δύσκολο να προλάβει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να αγωνιστεί στα ματς για την τρίτη προκριματική φάση του Champions League. Μετά και την επιβεβαίωση της εξέτασης (σ.σ.: απεικονιστικό έλεγχο) της θλάσης στον τετρακέφαλο είναι σίγουρο ότι ο Ουκρανός αμυντικός θα μείνει εκτός για περισσότερο από ένα μήνα από την αγωνιστική δράση (μπορεί και παραπάνω).

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προπόνηση των πρωταθλητών και όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ:

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Ο προγραμματισμένος για αύριο φιλικός αγώνας της ΑΕΚ με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη αναβλήθηκε λόγω του εθνικού πένθους για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών. Κατόπιν αυτού, προγραμματίστηκε προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για αύριο στις 19:00...

O Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υποβλήθηκε σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο στο Ιατρικό Κέντρο. Εχει υποστεί θλάση β' βαθμού αριστερού τετρακεφάλου και ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά σήμερα το απόγευμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα