Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες του Ολυμπιακού (pics)

bet365

Oι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στην PSV Αϊτχόφεν, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι τους επί ολλανδικού εδάφους, σε ένδειξη πένθους για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική.

Γεμάτο δυσάρεστες ειδήσεις είναι το καλοκαίρι για τους Πειραιώτες, που για δεύτερη φορά αγωνίστηκαν σε φιλική αναμέτρηση με μαύρα περιβραχιόνια.

Η πρώτη ήταν απέναντι στη Σιντ Τρούιντεν την περασμένη εβδομάδα, λόγω του θανάτου του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Δυστυχώς, δόθηκε και δεύτερη αφορμή.

Οι φονικές πυρκαγιές που κατέκαψαν την Κινέτα και την ανατολική Αττική τη Δευτέρα κι άφησαν πίσω τους 74 νεκρούς, έθεσαν την Ελλάδα σε εθνικό πένθος

Έτσι, ο Ολυμπιακός, εκτός της οικονομικής στήριξης που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, καθώς και τις δράσεις αλληλεγγύης της Θύρας 7, απότισε απέναντι στους Ολλανδούς φόρο τιμής στα θύματα και τους πληγέντες με μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη πένθους για την εθνική τραγωδία. Εξάλλου, πριν την έναρξη, τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα