Στην Ουντινέζε ο Νικολάου!

Gazzetta team
Στην Ουντινέζε ο Νικολάου!

bet365

Στις τελικές διαπραγματεύσεις είναι η ιταλική ομάδα με τον Ολυμπιακό για να κάνει δικό της τον 19χρονο αμυντικό.

Εκλεισε την σεζόν με 25 συμμετοχές την περσινή σεζόν. Στα 19 του και στον Ολυμπιακό. Και σα να μην έφτανε αυτό είχε και τρία 90λεπτα στο Champions League σκοράροντας μάλιστα μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Η σεζόν μάλιστα έκλεισε με συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών τον Μάιο. Ο Δημήτρης Νικολάου (περί ου ο λόγος) ήταν λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Το είχε κάνει πολύ νωρίτερα άλλωστε. Ομως η χρονιά που τελείωσε ήταν αυτή που έκανε την Ουντινέζε όχι μόνο να ενδιαφερθεί για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό αλλά και να κάνει μπάσιμο για την απόκτησή του. Ενα μπάσιμο που όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά και σε συμφωνία.

Οπως προέκυπτε από την Ιταλία η Ουντινέζε είναι στις τελικές επαφές με τους «ερυθρόλευκους» για ν' αγοράσει τον Δημήτρη Νικολάου και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η μεταγραφή του νεαρού στόπερ είναι αρκετά προχωρημένη και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα