Δημητριάδης: Ο Λάζαρος ήταν ποδοσφαιρικά νεκρός και παρακαλούσε να έρθει στην ΑΕΚ!

Gazzetta team
Δημητριάδης: Ο Λάζαρος ήταν ποδοσφαιρικά νεκρός και παρακαλούσε να έρθει στην ΑΕΚ!

bet365

Έντονος διάλογος στην εκδίκαση της υπόθεσης Χριστοδουλόπουλου, με τον Βασίλη Δημητριάδη να λέει ότι ο Λάζαρος παρακαλούσε για την ΑΕΚ και τον παίκτη του Ολυμπιακού να απαντάει «ναι ναι, γονατιστός παρακαλούσα»!!!

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Δημητριάδης που έδωσε το παρών στην εκδίκαση ως μάρτυρας της Ένωσης τόνισε: «Όταν αποκτήσαμε τον Λάζαρο ήταν ποδοσφαιρικά νεκρός. Παρακαλώντας πήρε τηλέφωνο και ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Και αν έχει ηθική, να πει δημοσίως ποιον έπαιρνε τηλέφωνο».

Από την πλευρά του ο Χριστοδουλόπουλος απάντησε άμεσα τονίζοντας: «Ναι ναι, γονατιστός παρακαλούσα... Νεκρός ποδοσφαιρικά στην Σαμπντόρια, με 300 εκατ. μπάτζετ!». Επίσης ανέβηκαν και οι τόνοι με τη νομική εκπρόσωπο του Ολυμπιακού και τον Δημητριάδη όταν τον ρώτησε εάν τους απειλεί για να απαντήσει ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ πως εκείνος απειλεί διαφορετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα