Και ο Λάζαρος στην ΕΠΟ! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Και ο Λάζαρος στην ΕΠΟ! (pics)

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δίνει το «παρών» αυτή την ώρα στην ΕΠΟ και στην εκδίκαση του ζητήματος που έχει ανακύψει με την μετακίνησή του από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό.

Η δικαστική κόντρα του καλοκαιριού αφορά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό από την ΑΕΚ.

Η Ένωση κατέθεσε προσφυγή κατά του Ολυμπιακού, που «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο, με τις δυο ΠΑΕ να έχουν τη δική τους επιχειρηματολογία σχετικά με το καθεστώς του παίκτη κατά την μετακίνησή του.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ έκανε προσφυγή κατά των Πειραιωτών, αλλά και του παίκτη στις 3/7, στην οποία ισχυρίζονται πως ο Χριστοδουλόπουλος έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο μαζί της για τη σεζόν 2018/19, καθώς και ότι για τη διετία 2016-2018 ο ποδοσφαιριστής ήταν δανεικός από τη Βερόνα, οπότε με τη λήξη του υπήρχε οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Η Ένωση ζητάει απαγόρευση μεταγραφών για δύο χρόνια για τους «ερυθρόλευκους» και αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ, ενώ, όσον αφορά στον παίκτη, τιμωρία από 4 έως 6 μήνες. Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν στην Επιτροπή Επίλυση Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, ζητώντας απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους στην ΑΕΚ.

Το Gazzetta.gr βρίσκεται στην ΕΠΟ και θα σας μεταφέρει τις εξελίξεις της εκδίκασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα