Ξανά στα πορτοκαλί ο ΠΑΟΚ (pics)

Ξανά στα πορτοκαλί ο ΠΑΟΚ (pics)

Ξανά στα πορτοκαλί ο ΠΑΟΚ (pics)

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποδείχθηκε ολίγον τι βιαστικός και «πρόδωσε» την 3η εμφάνιση του ΠΑΟΚ πριν παρουσιαστεί και επίσημα από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει παρουσιάσει επίσημα τις δύο εμφανίσεις της, που ομολογουμένως είναι εντυπωσιακές τόσο η ασπρόμαυρη ριγέ, όσο και η «εκτός έδρας» σε απόχρωση ανθρακί, ωστόσο τα «αποκαλυπτήρια» της 3ης εμφάνισης, που είναι αλήθεια ότι λίγες φορές αγωνίζεται με αυτή η ομάδα, έγιναν από τον… Φερνάντο Βαρέλα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Αφρικανός αμυντικός του «Δικεφάλου» «αποκάλυψε» -μέσω των Social Media- την 3η εμφάνιση, που υποχρεωτικά δεν πρέπει να έχει σχέση με τα βασικά χρώματα της ομάδας, με την οποία θα παίξει εάν και εφόσον χρειαστεί μέσα στην τρέχουσα σεζόν.

Η τρίτη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει κυρίαρχο χρώμα το πορτοκαλί (που ιστορικά αρέσει στους φανατικούς της ομάδας και παραπέμπει στη θύρα 4) με το μαύρο και το άσπρο να υπάρχει σε κάποια σημεία της φανέλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα