Η φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα μέσα από τον φακό (pics & vids)

Δημήτρης Ρούσσος
Η φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του Απόλλωνα μέσα από τον φακό (pics & vids)

bet365

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε εκ του σύνεγγυς την πρώτη φιλική νίκη του ΟΦΗ στη φετινή προετοιμασία του στο Καρπενήσι, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, χάρις στα γκολ του Νέιρα και του Πλατέλλα.

Όρεξη, καλή απόδοση και θετικό αποτέλεσμα έδωσαν αφορμές για χαμόγελα στον ΟΦΗ, έστω κι αν οι προπονήσεις μετά την καλοκαιρινή διακοπή βρίσκονται ακόμα στο ξεκίνημά τους.

Οι Κρητικοί κέρδισαν με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καρπενήσι, όπου αμφότερες οι ομάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν, είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα και συνολικά απέδωσαν καλά σε όλες τις γραμμές, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές 11αδες, μια για κάθε ημίχρονο και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, με εξαίρεση τους Δερμιτζάκη και Κυριακίδη, έχοντας την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας στην Ευρυτανία, όπου θα παραμείνει η ομάδα ως τις 29 Ιουλίου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσαν οι Κρητικοί στη επίσημη ιστοσελίδα και στον λογαριασμό του συλλόγου στο Facebook:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα