Προς Ουντινέζε ο Νικολάου

Gazzetta team
Προς Ουντινέζε ο Νικολάου

bet365

Βαλίτσες για την Ιταλία και την Ουντινέζε ετοιμάζει ο Δημήτρης Νικολάου με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Στην Ιταλία θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Δημήτρης Νικολάου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» ο 20χρονος στόπερ θα μετακομίσει στο Ούντινε για λογαριασμό της Ουντινέζε.

Το ενδιαφέρον των Ιταλών είχε γίνει γνωστό και άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Οι Πειραιώτες είχαν αποφασίσει να μην σταθούν εμπόδιο στον ποδοσφαιριστή εφόσον ερχόταν μια καλή πρόταση την ώρα που στον Ολυμπιακό δύσκολα θα είχε ευκαιρίες με τόσους κεντρικούς αμυντικούς.

Θα καταλογιστούν τουλάχιστον 4 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση στο Μπριζ – Σταντάρ Λιέγης; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την περυσινή σεζόν, ο Νικολάου είχε 19 συμμετοχές σε όελς τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει και ένα γκολ στο Καμπ Νου κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα