«Ξεμούδιασαν» στον Παναιτωλικό

Γιώργος Ντυμένος
«Ξεμούδιασαν» στον Παναιτωλικό

bet365

Τα «καναρίνια» επικράτησαν με 11-0 ομάδας επίλεκτων από την περιοχή του Πηλίου

Σε mood αγώνων μπαίνουν σταδιακά οι παίκτες του Παναιτωλικού, καθώς έπαιξαν σήμερα με ομάδα επίλεκτων από την περιοχή του Πηλίου. Ετσι τα «καναρίνια» είχαν την ευκαιρία να... ξεμουδιάσουν και μάλιστα κέρδισαν με 11-0. Το σκορ τα λέει... όλα για τη διαφορά δυναμικότητας και η αναμέτρηση ήταν ουσιαστικά μία ευκαιρία για τους «κυανοκίτρινους» ώστε να αλλάξουν... παραστάσεις.

Ο Μοράρ πέτυχε δύο τέρματα, οι Ουίλιαν, Βασιλούδης, Ντίας, Τσιγγάρας, Ιταμπέλ, Μανά, Παρράς, Κόκκορης από ένα, ενώ υπήρξε και ένα αυτογκόλ. Ο Δέλλας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του, πλην των Μάζουρεκ (βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την αρθροσκόπηση μηνίσκου που υποβλήθηκε), τον Μαρινάκη (αισθάνεται ενοχλήσεις στο πέλμα), τους νεαρούς πορτιέρο Κουσιάδης, Θεοδωρόπουλο και τον άτυχο της περασμένης σεζόν Ηλ. Γιαννιώτη (υπέστη ρήξη χιαστών).

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γιαννακόπουλος, Αργκους, Χαντάκιας, Λιάβας, Ρότσα, Πάουλο, Αγρόδημος, Βασιλούδης, Ουίλιαν, Ντίας, και Μοράρ, ενώ στο δεύτερο οι Κυριακίδης, Μιχάι, Μαλής, Μπελεβώνης, Τσοκάνης, Ερικσον, Τσιγγάρας, Ιταμπέλ, Κόκκορης, Μανά, Βακράκος. Στο 70' μπήκαν οι Παρράς, Δ. Γιαννιώτης και Νταλακούρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα