Kαι Μεριά και Γουίλιαν ο Ολυμπιακός!

Kαι Μεριά και Γουίλιαν ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Kαι Μεριά και Γουίλιαν ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις περιπτώσεις του κεντρικού αμυντικού και του χαφ. Αμεσα εξελίξεις με τους «ερυθρόλευκους» να πιστεύουν πως θα είναι θετικές μέσα στις επόμενες ώρες...

Είτε νικούσε την Γκενκ, είτε δεχόταν ένα γκολ ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό δεν θ' άλλαζε. Οπως φυσικά δεν αλλάζει και μετά από την βαριά ήττα με 4-0. Οι «ερυθρόλευκοι» στόπερ και χαφ έψαχναν και αυτούς θα συνεχίσουν να ψάχνουν. Και τα ονόματα των Μεριά και Αράο όχι μόνο παραμένουν ψηλά στην λίστα αλλά ο Ολυμπιακός προχωράει για να τους κλείσει και τους δύο άμεσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» είνα αισιόδοξοι για τις δύο υποθέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστα νέα για τους φίλους του Ολυμπιακού μέσα στις επόμενες ώρες. Η περίπτωση του Μεριά δείχνει να είναι πιο προχωρημένη μιας και ο ίδιος ο παίκτης πιέζει τον σύλλογό του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό κι από την στιγμή που το deal στο Κατάρ χάλασε δεν φαίνεται πως μπορεί να... στραβώσει πάλι η δουλειά με τους «ερυθρόλευκους».

Η περίπτωση του Αράο δείχνει πιο δύσκολη αλλά και γι' αυτήν στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως θα τελειώσει θετικά. Δύσκολη γιατί πάντα μια μεταγραφή από την Βραζιλία έχει μεγαλύτερο βαθμό... πολυπλοκότητας. Ομως κι εκεί οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να έχουν πάρει το πάνω χέρι στην υπόθεση και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός μέσα στις επόμενες ώρες να είναι σε θέση να τους... κλείσει και τους δύο! Επίσης παραμένει ανοιχτό ο Ολυμπιακός να πάει και για 2ο χαφ προκειμένου να... θωρακίσει και άλλο το κέντρο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα