Χαμόγελα για Σιφναίο, «ιδιαίτερα» στους μικρούς

Χαμόγελα για Σιφναίο, «ιδιαίτερα» στους μικρούς

Gazzetta team
Χαμόγελα για Σιφναίο, «ιδιαίτερα» στους μικρούς

bet365

Ο 22χρονος επιθετικός έχει αρχίσει και δείχνει δείγματα του ταλέντου του στην Ολλανδία, γεμίζει αισιοδοξία τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος μετά το τέλος της προπόνησης έκανε ιδιαίτερα στους... μικρούς.

Οι προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν στον εφετινό Παναθηναϊκό, αναγκαστικά λόγω καταστάσεων, αποτελούν ένα είδος στοιχήματος...

Ο Μαρκ Σιφναίος πάντως, δείχνει έτοιμος να το κερδίσει, γεμίζοντας με αισιοδοξία τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Το πρωί του Σαββάτου, το «Τρένο» χώρισε τους παίκτες του σε τρία γκρουπ των 8 παικτών και ανά δύο έπαιζαν διπλό στο μισό γήπεδο. Εκεί λοιπόν, ο ομογενής επιθετικός είχε σωστά τελειώματα σε όσες ευκαιρίες του παρουσιάστηκαν, στέλνοντας αρκετές φορές την μπάλα στα δίχτυα και γεμίζοντας με ικανοποίηση τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, η εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής είχε κάνει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να πιστεύουν οτι όταν θα προσαρμοστεί τελείως θα μπορέσει να αποτελέσει μία αξιόπιστη επιλογή για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Για να μπορέσει όμως η μπάλα να φτάνει σε αυτό, κατά την διάρκεια των αγώνων, θα πρέπει οι «πράσινοι» να έχουν σωστή ανάπτυξη, η οποία δείχνει να είναι το μεγάλο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Βέβαια είναι απολύτως λογικό και αναμενόμενο, καθώς λείπει οι εμπειρία από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Για αυτό και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Δώνης κράτησε τους Αποστολάκη, Σιφναιο Δημητρουλα, Κουντουριωτη, Εμμανουηλιδη, Ρεγκακο, Οικονομοπουλο, Πίσπα, Σεχου και Ξενόπουλος, προκειμένου να κάνουν ασκήσεις ανάπτυξης, συνδυασμό με σέντρες και τελειώματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα