Προπονήθηκαν Πόνσε και Αλεφ, με Μπογέ στο Περιστέρι η ΑΕΚ

Προπονήθηκαν Πόνσε και Αλεφ, με Μπογέ στο Περιστέρι η ΑΕΚ

Gazzetta team
Προπονήθηκαν Πόνσε και Αλεφ, με Μπογέ στο Περιστέρι η ΑΕΚ

bet365

Την πρώτη τους προπόνηση με την ΑΕΚ έκαναν οι Εζεκίελ Πόνσε και Αλεφ Σαλντάνια, ενώ ο Λούκας Μπογέ είναι στην αποστολή για το φιλικό με τον Ατρόμητο.

Η εβδομάδα ήταν... παραγωγική για την Ενωση αφού έκλεισε τρεις μεταγραφές και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μπορεί πλέον να δουλεύει έχοντας περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας είδε τους Πόνσε και Αλεφ να προπονούνται για πρώτη φορά την Παρασκευή, με το πρόγραμμα τους βασικά να είναι τρέξιμο με τον γυμναστή Νίκο Πανουργιά, ενώ ο Πόνσε είχε κάνει νωρίτερα πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Από εκεί και πέρα, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δεν έκανε κανονικό πρόγραμμα αλλά θεραπεία μετά τις ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε και ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Οπως και να έχει, μετά το τέλος της προπόνησης ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το σαββατιάτικο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και σε αυτή βρίσκεται κανονικά ο Μπογέ. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής των Κιτρινόμαυρων είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμπάνης, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάια, Μπογέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα