Η ΑΕΚ Λάρνακας παρουσίασε τον Ιγκόρ (pic)

Η ΑΕΚ Λάρνακας παρουσίασε τον Ιγκόρ (pic)

Gazzetta team
Η ΑΕΚ Λάρνακας παρουσίασε τον Ιγκόρ (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ που θα παίζει στο νησί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έδειξε... έτοιμος
Τον Ιγκόρ παρουσίασε σήμερα η ΑΕΚ Λάρνακας και ο Βραζιλιάνος μπακ που θα αγωνίζεται στην κυπριακή ομάδα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έδειξε έτοιμος να δικαιώσει τους ανθρώπους της. «Είμαι χαρούμενος, είναι ένα όμορφο μέρος με ωραία ατμόσφαιρα. Γνωρίζω τον Γιαννου από τον Αστέρα και η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ. Αυτές είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις. Είναι πρόκληση για έμενα η παρουσία μου στην ΑΕΚ. Θέλω να παίξω και να πάρω λεπτά. Να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχουμε στο τέλος της χρονιάς ωραία πράγματα. Προτιμώ να δείξω την αξία μου στο γήπεδο. Έχω την ταχύτητα και θέλω να προσφέρω αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, θέλω να δείξω περισσότερα μέσα στις τέσσερις γραμμές. Νιώθω άνετα εδώ και 2-3 μέρες που είμαι στο νησί», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ξέρω το πρωτάθλημα και είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με καλές ομάδες. Θα δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου και να παίξω για την ομάδα. Αρκετοί παίκτες στην Ελλάδα έπαιξαν εδώ και κάποιοι άλλοι φίλοι μου έπαιξαν εδώ, είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και περιμένω να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας. Ο Dani Alves είναι το πρότυπο μου σε αυτή την θέση. Το μήνυμα μου για τον κόσμο της ΑΕΚ είναι οτι είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην ΑΕΚ και με την υποστήριξη τους μπορούμε να κάνουμε μια καλή σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα